Máte pod okny neútulnou zahradu a chcete to jednou pro vždy změnit?

7 kroků k útulné zahradě

V e-mailovém seriálu ZDARMA zjistíte, co vám k útulnosti, šťavnatosti a soběstačnosti zahrady chybí a jak svůj zahradní sen přenést do reality.

  • Nudí vás se koukat na zelenou poušť, kterou přehlédnete na jeden kuk?
  • Máte pocit, že každá hezká zahrada stojí na udřeném majiteli s hadicí v ruce?
  • Obáváte se, že když do toho neútulna teď sáhnete, že to stejně nezvládnete?
  • A ještě na to pravděpodobně budete samy a to už vůbec nemůžete zvládnout?

Vím, že není jednoduché bez znalostí a zkušeností navrhnout zahradu tak, aby byla WOW! Přece kdyby ano, tak je potkáváme na každém kroku. Ale to se neděje, a tak se vám to možná zdá bez architekta úplně nemožné.

Ale není! Stačí využít mých letitých zkušeností

Jakmile zjistíte, co vám na zahradě neútulnost způsobuje, čím to napravit a kde začít, aby zahrada tvořila harmonický celek, naučíte se přemýšlet o zahradě jako designér a zapojíte pár pravidel přírodních zahrad, zvládnete si zútulnit zahradu ještě letos.

Společně dokážeme z klasické zahrady plné jehličnanů, nekonečného trávníku, bez špetky útulnosti vykouzlit dílo hodné profesionálních architektů.

Pojďte se se mnou konečně hnout z místa!

Jak to funguje?

ZDARMA DO E-MAILU

Nemusíte čekat na začátek ani se hlásit do žádné skupiny. Mé rady a zkušenosti získáte zdarma do e-mailu. Stačí se přihlásit níže ve formuláři. 

KROK PO KROKU

Informací, které vám k tématu potřebuji říct, je více. A tak jsem vám je rozdělila do 5 e-mailů, které vás budou 5 dní vítat ve schránce. 

NAPOŘÁD

Díky tomu, že vám vše přijde do e-mailové schránky, máte k informacím přístup napořád. A tak můžete na zahradě postupovat vlastním tempem.

Přidejte se hned, ať zahradu proměníme co nejdřív. Protože nemusíte čekat na jaro nebo na podzim!

Přihlášením souhlasíte, že zpracuji Vaši e-mailovou adresu za účelem zasílání džungloidních zajímavostí a možností, které by Vám neměly uniknout. Budu Vám posílat e-maily týkající se Džungloidních zahrad a další informace ohledně Nezkrotné zahradnice. Svůj souhlas můžete kdykoliv odvolat kliknutím na tlačítko Odhlásit se v každém zaslaném e-mailu. Víc informací o zásadách zpracování osobních údajů najdete zde

Kdo vás k útulné zahradě povede?

Jmenuji se Radka Votavová, jsem Nezkrotná zahradnice. Navrhuji a učím navrhovat přírodní zahrady plné jídla, zdraví a lásky. Mými kurzy a webináři už prošlo více než 17 000 studentů, kteří krok za krokem zabydlují své jedlé zahrady v duchu principů permakultury. 

V e-mailové sérii se spolu podíváme na to, jak vnímat svou zahradu očima architekta, co zohlednit při zabydlování, aby vás pak údržba nestála skoro žádnou práci a jak se konečně hnout z místa. Možná úplně poprvé zjistíte, že začít se zahradou je lepší z lehátka než s rýčem v ruce. To ale potřebujete být u toho, tak se pojďte přihlásit. ⤵️

Co se o takových událostech povídá?